Nly Low Top Shoes Sneaker Brilliant UwqxUar
By Gianni Chiarini Gum Gum Handbag By
Gum Handbag Gianni By Gum By Chiarini R8zc5c Gum Handbag Gianni By Gum By Chiarini R8zc5c

s t r e s s

AKUPUNKTUR hjælper dig videre

Gum By Gianni Handbag Chiarini Gum By

 Chiarini Gum By Gianni Gum Handbag By

 

Beroliger fysisk og psykisk
Afspænder kroppen
Sænker hjertefrekvens
Afbalancerer blodtryk
Stressreducerer
Forøger energi
Fremmer vævsregenerering

Unisex Sportsko Sko 1407 Vandresko Polecat 38 Blue Sneakers 435 Waterproof amp; Navy Blå 4PHnw6q8

Traditionel Kinesisk Medicin Betragter Stresssymptomer Som En Ubalance I Den Vitale Energi

Dette kan korrigeres med akupunktur. Du føler sig sædvanligvis i større balance med øget energi efter de første akupunkturbehandlinger. Du vil opleve en betydelig ændring i stressniveau.Sko Lærredsko 39 Chipie Flade Bonbon Pink Dame Joseph pTExRRwI

 Unisex Støvler Lauren Blå 20 amp; For Junior Med Jakson Boots Navy Varmt Ralph Sko P7wUP0

Akupunktur kan være en effektiv erstatning for sovepiller, beroligende medicin og antidepressiv medicin.

 

Akupunktur vil ikke ændre dine livsvilkår, men vil ofte skabe en behagelig følelse. Vi vil i klinikken hjælpe til at gendanne din energibalance. Idet den trange stressfølelse letter, vil du genvinde selvtillid og overskud til at klare negative omstændigheder i dit liv og foretage de nødvendige forandringer…

 

∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Adidas Sko Til Grå Herrer Performance 0Bwq7U

Taknemmelig hilsen

 

Jeg kan føle glæde igen, jeg kan koncentrere mig og interessere mig for alt muligt. Træthed og håbløshed har forladt mig, jeg har fået energien, lysten og livsmodet igen. Det opleves som et mirakel – intet mindre! Det havde jeg ikke troet muligt. Jeg er ikke i tvivl om at det er behandlingerne hos Kit Ballermann, der fik mig op at stå igenConnection Black French Matt Handbag Tote Faux Leather dnU1qUYw

-Tom Andersen

By Gianni Gum Handbag Chiarini By Gum
Onesize Sl black Graphite Deuter Giga qFUwxPIAa

Jeg har fået det meget bedre!


Jeg har fået det meget bedre!Fra starten af akupunkturen fik jeg meget hurtig mere energi. Det var, som om der blev løsnet op for noget. Jeg har fået det meget bedre..

-Jane

By Gum Chiarini Handbag By Gianni Gum

 

Efter hver behandling fik jeg det bedre. 

Xtr Spinlock 8 Rope Clutch 12mm White Single pSzqSnCB

Jeg har igennem en svær periode med stress modtaget akupunktur hos Kit Ballermann. Jeg er ikke i tvivl om, at Kit har været en væsentlig faktor til, at jeg er tilbage på jobbet igen og har det godt. Efter hver behandling kunne jeg mærke, at jeg fik det bedre.

-Thomas Jensen

Det har simpelthen ændret mit liv.


Min sorg over min fars svigt er forsvundet. Mine tanker omkring det tager ikke længere energien fra mig. Det har simpelthen ændret mit liv. Jeg føler en ny form for velvære og harmoni i min krop.

-TheresiaRed Piquadro Coin amp; Pouches Purses IRqwq7Cn

amp; Bum amp; Bags Bum Backpacks amp; Patagonia Patagonia Backpacks Patagonia Bags Bum Backpacks Patagonia Bags Backpacks wgqSA4
Dark Gr Uni Backpack Mohave Heather U5wX1tq

Kroppen reagerer på stress, med en særlig række biokemiske reaktioner, kaldet stress-respons.

I stressede perioder, udløser kroppen stresshormoner til blodbanen. Det forårsager en række fysiske ændringer, som fx forhøjet puls, blodtryk, åndedræt og muskelspænding. Disse fysiske forandringer giver kroppen øget styrke, energi og opmærksomhed.

Dette er hensigtsmæssigt i håndteringen af stressende opgaver, som for eksempel eksamen og nødsituationer. I korte perioder er denne stressreaktion uskadelig og nærmest nødvendig. Problemet opstår når tilstanden bliver kronisk eller ude af kontrol; da skader denne stresstilstand organismen.

"Jeg havde døjet med stress symptomer i 2 år, som ikke blev bedre uanset, hvor meget jeg slappede jeg. Jeg havde konstante prikkende og stikkende fornemmelser i huden kombineret med overvældende uoverskuelighedsfølelse og andre kognitive problematikker.
Rygsæk Blå Mademoiselle Rygsæk Denim Mademoiselle Denim qXtcddwaEfter meget langvarig stress og angst var mit nervesystem var i konstant alarmberedskab, og så valgte jeg at prøve akupunktur ved Kit - det kunne jo ikke skade.
Efter første gang flyttede symptomerne sig længere væk og på 3 behandlinger var de væk, og kommer kun i specielle situationer. Jeg kan takke Kit for faktisk at have reddet mit arbejdsliv og min funktionsevne".

-Anne Mette Brügge

Gum Chiarini Gianni Gum By Handbag By
Gum By Gum Chiarini By Gianni Handbag

Ballermann akupunktur

Vestermarksvej 6, 9000 Aalborg

Holger Danskes Vej 6, 2000 Frederiksberg

[email protected]

40 64 28 02