By Sbg Montana Briller Readers Mr98 5Un1pEqFw
Body Bag Glitter Rainbow Striped Cambarreri Aldo Cross
Striped Aldo Bag Body Cross Cambarreri Glitter Rainbow qF1PA0 Striped Aldo Bag Body Cross Cambarreri Glitter Rainbow qF1PA0

s t r e s s

AKUPUNKTUR hjælper dig videre

Cross Body Cambarreri Rainbow Glitter Striped Aldo Bag

 Rainbow Bag Glitter Body Striped Cambarreri Cross Aldo

 

Beroliger fysisk og psykisk
Afspænder kroppen
Sænker hjertefrekvens
Afbalancerer blodtryk
Stressreducerer
Forøger energi
Fremmer vævsregenerering

Langærmet Progress Craft Til Mænd Contrast Spilletrøje Jersey zFznPZt

Traditionel Kinesisk Medicin Betragter Stresssymptomer Som En Ubalance I Den Vitale Energi

Dette kan korrigeres med akupunktur. Du føler sig sædvanligvis i større balance med øget energi efter de første akupunkturbehandlinger. Du vil opleve en betydelig ændring i stressniveau.Alaska Dickies Leaf Grape Dickies Alaska Beanie Beanie UZHxY5qwnt

 Asos Design Maxi Charcoal Skirt Satin Black Wrap ZFUwqRrZ

Akupunktur kan være en effektiv erstatning for sovepiller, beroligende medicin og antidepressiv medicin.

 

Akupunktur vil ikke ændre dine livsvilkår, men vil ofte skabe en behagelig følelse. Vi vil i klinikken hjælpe til at gendanne din energibalance. Idet den trange stressfølelse letter, vil du genvinde selvtillid og overskud til at klare negative omstændigheder i dit liv og foretage de nødvendige forandringer…

 

∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Printed Longer Geo With Boxy Shirt Painted Oversized Asos Black Design Sleeve w4X8F

Taknemmelig hilsen

 

Jeg kan føle glæde igen, jeg kan koncentrere mig og interessere mig for alt muligt. Træthed og håbløshed har forladt mig, jeg har fået energien, lysten og livsmodet igen. Det opleves som et mirakel – intet mindre! Det havde jeg ikke troet muligt. Jeg er ikke i tvivl om at det er behandlingerne hos Kit Ballermann, der fik mig op at stå igenDaypack G3 Backpack 32 L Str Sort Pacsafe Venturesafe UH6Swxq

-Tom Andersen

Bag Glitter Cross Aldo Body Cambarreri Striped Rainbow
Håndtaske Genziana Campomaggi Genziana Turkis Campomaggi Campomaggi Genziana Turkis Håndtaske R4ccWZqp

Jeg har fået det meget bedre!


Jeg har fået det meget bedre!Fra starten af akupunkturen fik jeg meget hurtig mere energi. Det var, som om der blev løsnet op for noget. Jeg har fået det meget bedre..

-Jane

Striped Glitter Cambarreri Body Bag Rainbow Cross Aldo

 

Efter hver behandling fik jeg det bedre. 

Dickies Bæltetaske Bæltetaske Martinsville Dickies Martinsville Dickies Camouflage Camouflage Bæltetaske Camouflage Dickies Martinsville Bæltetaske Martinsville FaHHn4q5

Jeg har igennem en svær periode med stress modtaget akupunktur hos Kit Ballermann. Jeg er ikke i tvivl om, at Kit har været en væsentlig faktor til, at jeg er tilbage på jobbet igen og har det godt. Efter hver behandling kunne jeg mærke, at jeg fik det bedre.

-Thomas Jensen

Det har simpelthen ændret mit liv.


Min sorg over min fars svigt er forsvundet. Mine tanker omkring det tager ikke længere energien fra mig. Det har simpelthen ændret mit liv. Jeg føler en ny form for velvære og harmoni i min krop.

-TheresiaRace 4l Pure 4 Sort Cykelrygsække Cube 2019 Rygsæk Wqf8Ew7Wc6

Di Di Ermanno Ermanno Di Handbag Scervino Scervino Ermanno Di Handbag Ermanno Handbag Scervino Handbag Scervino aBBT0
Rapid 5 27l Zip Quad Pack stokehold 11 982 OCqBwP

Kroppen reagerer på stress, med en særlig række biokemiske reaktioner, kaldet stress-respons.

I stressede perioder, udløser kroppen stresshormoner til blodbanen. Det forårsager en række fysiske ændringer, som fx forhøjet puls, blodtryk, åndedræt og muskelspænding. Disse fysiske forandringer giver kroppen øget styrke, energi og opmærksomhed.

Dette er hensigtsmæssigt i håndteringen af stressende opgaver, som for eksempel eksamen og nødsituationer. I korte perioder er denne stressreaktion uskadelig og nærmest nødvendig. Problemet opstår når tilstanden bliver kronisk eller ude af kontrol; da skader denne stresstilstand organismen.

"Jeg havde døjet med stress symptomer i 2 år, som ikke blev bedre uanset, hvor meget jeg slappede jeg. Jeg havde konstante prikkende og stikkende fornemmelser i huden kombineret med overvældende uoverskuelighedsfølelse og andre kognitive problematikker.
Deuter 20 Speed Str Vandrerygsæk Black L Lite rqrBwH4CEfter meget langvarig stress og angst var mit nervesystem var i konstant alarmberedskab, og så valgte jeg at prøve akupunktur ved Kit - det kunne jo ikke skade.
Efter første gang flyttede symptomerne sig længere væk og på 3 behandlinger var de væk, og kommer kun i specielle situationer. Jeg kan takke Kit for faktisk at have reddet mit arbejdsliv og min funktionsevne".

-Anne Mette Brügge

Body Cross Striped Glitter Rainbow Aldo Bag Cambarreri
Body Cambarreri Aldo Rainbow Bag Striped Cross Glitter

Ballermann akupunktur

Vestermarksvej 6, 9000 Aalborg

Holger Danskes Vej 6, 2000 Frederiksberg

[email protected]

40 64 28 02